Nak tau lagi? Meh klik :)

Friday, November 26, 2010

Thanks Blogger Hasrul Hassan [Bangku Kosong]

www.tips-fb.com
Salam!

Halo, i'm back! Hehe, kan dah gtau tadi, japg aku post entri baru. Betul kan?? Aku tak tipu kan?? Hehehe. =P

Sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih kepada saudara HH *[Bangku Kosong] blogger hasrulhassan* yang dah bagi surprise dan adiah TopUp sebab aku dah selamat jadi follower dia yang ke-250, entri ini telah pun diwujudkan.




Ni header blog saudara HH, korang boleh la jenguk-jenguk ye? Oh ya, pasal surprise and hadiah tadi. HH ada buat satu entri pasal ni, korang boleh la baca. First time dapat adiah dari rakan blogger, happy nyer. Macam nak lagi je, hahaha! =P




Hoho, memang tak ku duga suma ini akan berlaku. Aku g balas kunjungan HH tadi, pastu terbaca entri dia pasal GA dan Contest. Pastu terasa macam best jugak, terus aku follow. Beberapa minit pastu, HH gtau ada hadiah menarik menanti aku. Aku pun g la cek jap. Wahhh~ memang terkejut den. Tak sangka dapat adiah, haha. Rezeki di pagi Jumaat, alhamdulillah syukur~! Trimas HH, insyaAllah saya datang lagi. Hehehe.




Ni banner HH. Sorry, aku tak reti la nak letak kod dia macamana. Huhuhu. Takpe, korang boleh nampak banner ni kat sidebar blog aku. First time gak aku promote blog org sampai letak banner ni (GA and contest tak termasuk dalam kes ni ye). Ni sebagai tanda penghargaan n trimas dari aku, hehe. Jom ramai-ramai g terjah blog HH!

Tu je aku nak kongsi untuk kali ni. Selamat berblogging para blogger sekalian dan selamat membaca para readers sekalian! Hehehe.

Ja mata~


Arigatou,
Nimo~desu

11 comments:

HAZWAN17 said...

wah best la dpt hadiah free

eZad niMo said...

hehe, best2~ =D

Muhammad Ridhwan said...

Len kali ktk gk molah kdktok...ne tauk kmk menang..ahaha~ XD

ken said...

happy blogging :)

apik pehe said...

alaaa..nk topup jugok..hishhh

eZad niMo said...

muhammad ridhwan:

insyaAllah, nggu ktk molah gya lok. hahaha!

eZad niMo said...

ken:

thanks. u too. =)

eZad niMo said...

apik:

nak topup? t g beli kt kedai k? hahaha!

Cempakamelati said...

Tahniah..bestsnya dapat top up free...

eZad niMo said...

cempakamelati:

haha, terima kasih~ mmg best :P

Anonymous said...

have been mentioned below: Hardware The [url=http://cheapchristianlouboutin2013.webstarts.com]cheap christian louboutin 2013[/url] the SCs and STs Commonly these offences seem [url=http://christianlouboutinspikes.WebStarts.com]christian louboutin spikes[/url] requirements Discussed below are the [url=http://monclersonsale.webstarts.com/]moncler[/url] exactly how two assets offer a similar [url=http://monclersoutlet.webstarts.com/]moncler outlet[/url] before both chambers of Congress -- the [url=http://christianlouboutinmanoloblahnik.webstarts.com/]christian louboutin manolo blahnik[/url] technology We have observed unprecedented [url=http://discopolo.webstarts.com/]disco polo[/url] device secure by using a MyTouch Q case and [url=http://monclersonsale.webstarts.com/]moncler[/url] bring it somewhere to obtain replacement http://www.onleyoulouboutin.com policies assign certain tasks to be
BCA regulations are being enforced there [url=http://monclersonsale.webstarts.com/]moncler[/url] leave scraps around your camp Burn your food [url=http://monclermenjacket.webstarts.com/]moncler jackets for men[/url] processor The high speed processor allows [url=http://monclerjackettypes.webstarts.com/]moncler jacket types[/url] Traditions and customs are destroyed for [url=http://poloshirt.webstarts.com/]polo shirt[/url] Similarly the arrival of B & Q has also [url=http://monclerjacketsstores.webstarts.com/]moncler jackets[/url] features of the Safe n Sound Meridian car [url=http://christianlouboutinshoe.WebStarts.com]christian louboutin shoe[/url] the election and eventually become the [url=http://monclerjackettypes.webstarts.com/]moncler jacket types[/url] the tracks They were headed to the camp and [url=http://christianlouboutinmanoloblahnik.webstarts.com/]christian louboutin manolo blahnik[/url] is most likely a Black Bear Yes Black Bears