Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, November 9, 2010

Happy Birthday Bell Busuk!!! XD

www.tips-fb.com
Salam!

Sapa-sapa yang kenal budak bernama Nurul Nabila Binti Roselee, sila gitao kat dia aku wish "HAPPY BIRTHDAY BUDAK BUSUK!!!" kat die. Hahahaha. Ntah pape la entry nih. Celcom aku takde kredit sebenarnye, so takleh nak mesej budak tu. Wakakaka. (Jimat kot~ =P)

Bell nih dak Puncak Alam. Sekarang amik degree kat UiTM Arau, Perlis. Dulu diploma kat UiTM Sarawak. Dia nih ex-rumet aku selama 3 sem (Part 1 sampai part 3). Dia busy study agaknya sekarang. Orang tengah final exam kot, huhuhhu. Aku arap dia ada la bukak blog aku nih. Sapa-sapa kenal dia tadi, soh dia baca entry ni tao! Hehehhe.

Trimas kalian semua!! Aku berbangga menjadi rakyat Malaysia!! Apakah? =P

Hahaha, gambar lama oh~ Part 3 dulu. (3 Nov 2008) =P


P/s: Bell busuk, aku comel. Hehehe. Rindu ko budak gemok! XD

Yang Comel,
Ezad Nimo

10 comments:

chentamiera said...

awk....cakap kat dier kan..miera wish hepi bday jugak..walaupun xkenal, tp miera nk wish jugak..xkira...!!hihi

May success n heppines b with her 4ever.. =D

eZad niMo said...

aminn~ insyaAllah. hehehhehe. thanks for the wish! (wakil dia nih, hehehe) :D

HonEyBuNNy said...

happy birthday bell....eh kt rambut bell tu ada apa tu...hehehhe

eZad niMo said...

hehehe, time kaseh~ (ni wakil bell =P).

bell la yg edit gmbr ni dulu. dia letak semut kat rmbt sndiri. hahaha! XD

apik pehe said...

biarpon x knal..apik wish jugak laahh..Allah selamatkan kamu x3..selamat ulang tahun ker?..hehehe

eZad niMo said...

hehhehe. thanks apik. waa, bez la bell. bday sy pon org tak wish =P

yg ker 21 thn, hehehe =D

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

eZad niMo said...

hehe, thanks sebab singgah. sy g tmpt awak :)

HAZWAN17 said...

hepi besday jugak hehe

eZad niMo said...

hehe, senpai pn nak jugak. hahha. TQ jugak =P