Nak tau lagi? Meh klik :)

Wednesday, November 24, 2010

Selamat Maju Jaya (SPM & STPM)

www.tips-fb.com
Salam!

Lupe lak nak post pasal SPM & STPM ni, hehehe. Hari ni tadi budak-budak dah stat exam SPM kan? (STPM tak tao plak bile =P). Adik sedara aku arini tadi ada paper BM ngan PS. Tu je aku tau, makcik aku datang kejap tadi, ehehhe.




So, kepada adik-adik yang akan, sedang dan telah menjawab paper untuk exam SPM ni, akak nak ucapkan semoga korang berjaya ye. Haha, akak ke? =P Hehehe~ all the best in whatever you do. Ingat! Sebelum jawab paper tu, baca doa dulu, tawakal banyak-banyak. Hehe. Lagi, amalkan tak tido tengahari dan petang, supaya korang tak tido time jawab paper nanti. Lagi, err~ korang cuba la jawab soalan-soalan kat bank soalan SPM ni atau bank soalan SPM yang ni. Ada skema jawapan gak tu, untung bebudak sekarang kan? Hohoho~




Korang jangan la risau, SPM bukan susah pun (sebab tu aku dapat tak belajar n dapat result "baikkkk" punya, wahahhaha!). Bagi yang STPM tu, korang buat la leklok ye? Aku dulu 3 minggu je form 6, tak sempat nak exam, hahahha. Papepun, aku doakan yang terbaik untuk korang semua. Harap result korang gempak sakan! Hehehe~ =D

Baik lah, tu je. Wasalam!

All the best!
Ezad Nimo

2 comments:

HonEyBuNNy said...

gd luck utk adik2 kita....

eZad niMo said...

ye, betul2~! gud luck! =D