Nak tau lagi? Meh klik :)

Sunday, November 21, 2010

Nuffnang!!

www.tips-fb.com
Salam!

Hehe, lama dah tak update blog ni. Bape ari dah? Last hari raya korban hari tu, hehe. Ni pun update sebab Mr. Nuffnang kita tu, haha. Bukan hal besar pun, biasa-biasa je.

Cerita dia camni. Tadi aku tengah syok layan movie, cerita RED (Retired and Extremely Dangerous) lakonan Bruce Willis tu (betul ke aku eja? Haha). Best oo citer ni, memang layan~ style la, korang tengok la jugak. Hehehe.

Oo, lepas tengok movie tu aku online la kejap, nak check email. Pastu aku tiba-tiba terfikir pasal Nuff nih. Teringin gak nak tengok analytic blog aku yang tak aktif ni. Secara tak sengaja tangan aku tergatai plak g tuju arrow kat earnings. Punya la aku terkejut. Sebab sejak aku join Nuff, earning aku zero (0) je, hahhaa. Ni, tengok-tengok ada dah. Alhamdulillah, terkejut aku. 

Segan plak nak letak pic ni, huhuhu

Walaupun bukan BE macam yang kawan-kawan blogger lain slalu tunjuk, tapi aku hepi gak. Sebab bagi aku, ni permulaan yang baik. Tak pernah kot dapat macam ni. Lebih-lebih g aku tengah tak aktif dah sekarang ni. Hepi je rasa, haha. Trimas all! =D

Hehe, tu je la aku nak kongsi. Tak pernah kot aku post pasal Nuffnang ni, haha. Papepun, saya budak baru belajar. Rajin-rajin la berkunjung kat sini k? Klik-klik la apa yang patut, hehehe. =)

Thanks, wassallam!

Me,
Nimo

16 comments:

Muhammad Ridhwan said...

Wah, untung ktk!

eZad niMo said...

makseh. sikit jak ya. =P

cik EPAL said...

tahniah! akhirnya berhasil =)

eZad niMo said...

cik epal:

thanks! huhu, terharu plak. rasa macam dah menang award je. hahaha =P

ken said...

keep it up :)

HAZWAN17 said...

wah nimo..tahniah2...
teruskan berusaha

PhotoGraphic said...

ok la tu drp xde langsung kan nimo :)

eZad niMo said...

ken:

thanks!

eZad niMo said...

wan:

trimas! insyaAllah~

eZad niMo said...

photografic:

ha'a, ok la tu. hehehe. insyaAllah, len kali nak BE la. tggu encik nuff bg, hahaha. =P

Miecyber said...

Bruce Willis adalah salah seorang peberet actor saya gak...

eZad niMo said...

Miecyber:

bruce willis mmg best, suka tgk lakonan dia. :)

Munirah said...

lepas ni blh la dpt BE pulak :D

eZad niMo said...

Munirah:

InsyaAllah~ kalo encik Nuff nak bg BE tu. uhuhu~ =P

qieranna said...

bagus...permulaan yg baik tuh...

eZad niMo said...

qieranna:

hehe, trimas~ =)