Nak tau lagi? Meh klik :)

Saturday, November 13, 2010

Tanya Sikit Boleh? =)

www.tips-fb.com
Salam!

Hai readers! Selamat bercuti di hari sabtu! Yang kerja tu, selamat bekerja di hari sabtu! Monkey Icon Hahaha. Adooyaii~ Nak tergelak plak, hehehe. Monkey Icons Oke, oke. Entri kali ni pendek je, tak panjang. Biasa-biasa je, tak famous. Hal remeh temeh je, bukan besar-besar pun. Monkey Winks

Takde la, aku just nak tau. Korang rasa kan, umur aku ni berapa sebenarnya ek? Monkey IconsYang aku penah gitau tu takyah la, korang dah tau dah. Monkey Winks Hahaha. Saja ja nak tau, bukan apa pun. Remeh je kan? Tak yah la korang baca entry ni. Tapi kalo korang jawab lagi best. Monkey Emoticons Komen la kat entri ni, bagitau bape umur aku. Hahaha. Monkey Emoticon

Adoiii~!! Asal aku tergelak-gelak je ni?? Monkey Emoticon Hepi sangat la kot. Kan result UPSR baru je kuar, hahaha. Baiklah, yang seterusnya aku tinggalkan kat korang. Jawab tau!! Monkey Icon Aku nak tau sangat ni, umur aku bape?? (Haha, kecoh la aku ni!)


Monkey Icons
NimoNimo

20 comments:

aisya said...

aku tauk! aku tauk!

eZad niMo said...

haha, laju sah??

syhh~ ko x blh jawab. diam2 jk, x dibenarkan utk berbunyi. hahaha!

aisya said...

dh kau tnya... apa salahnya aku mok jwb?
=p

eZad niMo said...

aku dh pdh, nok tauk xboh pdh. kau tgolong dlm kategori nok tauk glak2~ hahaha.

xblh2!! XD

aisya said...

xda2.. aku mok jwb juak...
hehe

Cikin said...

hee . tgk muka mcm 15 je .
tp katanya dah habis skola .
urm , maybe 19 kot . hee ~

eZad niMo said...

aisya: hahaha, kau jawab siap~ pdh ngan "abg" aku ya klak. hahahha!

eZad niMo said...

cikin: hahaha. ye? ntah la, tak tahu jugak. hahaha!

Your Humble Servant said...

How about 20?

eZad niMo said...

Your Humble Servant:

nope~ good try =P

aisya said...

ade aku kesah...
lalalala~~~
perasan kau muda la tek konon?
=p

eZad niMo said...

sah:

haha, well~ kta kan sama.
brapa la result upsr ko tek?
maka kta duduk sebelah jak dlm klas.
sampe terjadilah tragedi kelas sains cikgu malaysiah ya. wahahhaa!!
bulan sabit sah? ya bena tentang bulan, hahaha!

aisya said...

result upsr aku??
ntah la... lupak dh ku eh..
hahaha!

purnama bah... nostalgia gilak!!
apa la aku merepek tok...

eZad niMo said...

ne tauk kau ya, kuat merepek, nang susah na kau tok sah. hahaha!

Aieh, maka result baru jak kuar dah lupak? pa nama gya?? ahhaha~

sukk ati koh =P (sot jap~ XP)

apik pehe said...

aaaaa...apik tauk apik tauk..kalol sik 19 atau 20..rasenyak 21 kot ya..hehehe..try bahasa sarawak

eZad niMo said...

apik, bahasa srwk ya x ngam la. lain bunyinya, haha. cuba gik! =P

HAZWAN17 said...

21 kan nimo..kan3

eZad niMo said...

hazwan17:

haha, ye ke? xtahu pun? hahaha

sumpit said...

meh nak teka

umur dalam 81 tahun kot... hahahahaha

eZad niMo said...

sumpit:

hahaha!! awat tua sangat sumpit ni?? =P jgn marah~