Nak tau lagi? Meh klik :)

Sunday, November 14, 2010

Jawatan Kosong

www.tips-fb.com
Salam!

Yeay~ abang aku dah balik dah.  Baru sampai pagi tadi. Flight dari KL jam 7.15am tadi, sampai Miri jam 9.30am. Sekarang abang tengah tido. Letih la tu, kesian.  Rindu abang, huhuhu. Oo, cuaca kat sini lak ujan. November rain

Pasal jawatan kosong ni. Dah 6 bulan camtu la agaknya aku jadi seorang penganggur  yang berjaya dan berdedikasi, haha. Aku nak kerja, letih lak tak buat apa-apa ni, huhuhu.  Apply sana, apply sini je sekarang, tapi secara online lar. Pemalas kan??  

Abang aku ada gtau pasal kursus safety officer yang PPKS buat.  Tapi aku tak dapat nak join dulu, sebab aku belum ada sijil diploma g.  Tu yang abang aku cakap, kena tunggu lepas aku konvo bulan depan. Huhu, sedihnya~ 

Oh, nak tanya korang la. Emmm~ takpe la, tak jadi lak. Hehehe. 

Orait, tu je untuk kali ni. Ja mata! 

EzadNimo

4 comments:

Betta sp said...

your cute lil frenz make me read ur article

eZad niMo said...

hehe, thanks for reading~! =P

apik pehe said...

ishhh..tanyer je la..jgn malu2..hahaha

eZad niMo said...

hahaha. tak pe la, sy ni pemalu orgnya. lidi je paham. wahahaha! =P