Nak tau lagi? Meh klik :)

Thursday, November 11, 2010

Hari Ini Yang Malas

www.tips-fb.com
Salam!


Haloha~! Korang watpe sekarang? Mesti korang tengah baca entri aku ni sekarang kan? Tak kisah la baca sikit ke, banyak ke, yang penting korang memang ada baca. Kalo tak, takde la korang baca semua yang aku taip ni. Hahaha. Arigatou!! (Maaf kalo saya ada mengong sikit kali ni, hohoho).


Dari title entry ni je pun korang mungkin dapat tau dah apa isi yang tersirat dan tersurat dalam warkahku ini. Hehehe. Maaf la, arini aku terlalu malas sangat. Nak buat blogwalking pun malas. Takde semangat lak aku arini, hehehe. Dah la terasa bosan yang amat sangat, uhuhu. Nak buat entry ni pun malas gak sebenarnya, tapi macam terpaksa. Oh, kemanakah menghilangnya semangatku yang memuncak semalam??


Ni pun aku baru abis layan anime The Law of Ueki dari episode 30 sampai final, 51 (sambungan minggu lepas kot? Tak ingat bila last tengok, haha). Nampak sangat la aku tengah bosan tahap malas (takde idea =P). Nak online pun takde semangat, huhuhu. Bantulah aku, aku rindu dia~! (mode sedih dan tak bermaya dah masuk).


Takyah la korang baca entry ni. Tapi kalo korang dah terbaca, maafkan aku sebab buat korang baca sampai abis.


K, wasalam.


Malas, sedih, bosan,
Nimo

8 comments:

Lelaki kool said...

cuma tersenyum.. :)

eZad niMo said...

trimas :)

HAZWAN17 said...

hey egie mane boleh malas2

eZad niMo said...

hahaha. sangat malas dan tak bmaya la sekarang. =P

HonEyBuNNy said...

ya btol tu..dah habis baca...malas jugak neh..uwawwa

eZad niMo said...

HonEyBuNNy:

wahahaha, blh malas jugak ek? hahaa, pengaruh bahaya ni! =P

apik pehe said...

apik ader banyak anime nih..meh biar apik tambah lg kemalasan nimo..hahhaha

eZad niMo said...

apik:

wah, anime apa je yg ada?? nimo minat sgt ni, hehehhee~

(mkin mls la nanti, xdpt la nuff nk bg earning nanti). huhuhu =(