Nak tau lagi? Meh klik :)

Friday, November 26, 2010

Makna Disebalik 8010???

www.tips-fb.com
Salam!

Hehehe, halu readers! Korang sehat? Alhamdulillah, bagus la. Aku macam biasa-biasa je, hehe. Oh, korang tak tanye pun? Takpe, aku saja je nak bagitau, hahaha.

Mesti korang tertanya-tanya apa makna disebalik 8010 (merujuk pada title entri kali ni) kan?? Hehe, besar maknanya, kita kecikkan. Kat sini aku nak bagitau dengan riang rianya bahawa, tadi aku terpandang *>->-o ~ Kalkulus* yang kat sidebar blog aku ni. Ada apa dengan kalkulus tu?? Tu pun nak tanya lagi ka? =P Oke-oke, kembali kepada topik yang asal. Korang tengok la gambar kat bawah ni.


Klik untuk pembesaran =)

Haa, dah nampak?? Hehehe, itulah maknanya. Aku sempat captured angka 8010 tu, sebab nombor tu sangat menarik. nak tau naper? Hehe, sebab nombor tu ada imbas-imbas aku nyer tarikh lahir la. 8010 bagi aku sama la dengan 8.10, iaitu 8 Oktober! Yeayy, happy birthday nimo!!! =D *over excited*

Tapi memang betul la, aku nampak nombor tu macam tarikh lahir aku. Excited plak nak capture tadi, hehehe. Oo, tu je la yang aku nak gtau. Nanti aku post entri baru lagi k? Korang tunggu je, haha.

Adios amigos, astalababai~!

8010,
Nimo

8 comments:

DayangR said...

haha..LOL

eZad niMo said...

DayangR:

hahaha =P

aisya said...

ne da sama ya..
ya 80 okt bah..
=p

eZad niMo said...

sah:

huhu, xda2~ anggap jak kosong ya sbgai noktah besar. huhuhu.

aisya said...

cikgu xpenah ajar pun kosong ya noktah besar...

eZad niMo said...

sbb ya aku nk ngajar cikgu. aokk, mentang2 la tgal ngn cikgu~ tedah aku. huhu~

aisya said...

sepa kau nk ngajar cikgu??
hahaha!

eZad niMo said...

aku anak murid cikgu! hahaha
aku tauk kau anak cikgu!! :P