Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, November 30, 2010

Annyeong Miri =) ~ Konvokesyen!! =D

www.tips-fb.com
Assalamualaikum w.b.t.

My Family =)

Hi! Dah bape ari aku tak update, lupe lak. Semenjak dua menjak ni aku jarang sangat nak update n buat blogwalking, agak busy sikit. Lagipun aku dok tengok citer korea je, hahaha. Aritu baru abis tengok citer Personal Taste, ni tengah layan citer My Girlfriend is a Nine-tailed (Gumiho) *Episod 11 dah*.

Aku ngan kakak waktu kecik. Haha! Lawak muka kakak aku!! XD

Oo, tujuan aku update kali ni nak inform kat korang, esok aku berangkat g Kuching. 2 minggu aku kat sana, so 2 minggu la aku tak online nanti. Isnin minggu depan (6hb December 2010) aku konvo, hehe. Hoho, agak nervous ni walaupun dah pernah konvo masa tadika dulu, hahaha.

Jumpa korang time konvo kelak! =D

Sebelum apa-apa hal, aku nak mintak maaf dulu kalo aku ada buat salah n silap kat korang semua, ada buat korang tersinggung, mintak maaf banyak-banyak ye? Harap korang maafkan aku dan jangan simpan dendam k? Halalkan segala apa yang korang bagi atau aku amik dari korang, makan minum semua-semua sekali. Doakan aku selamat pergi dan balik ye? Annyeong Miri and hola Kuching for 2 weeks! =)

Masa form 1. Aku dah gunting gambar aku sendiri.

Okay, long story short, InsyaAllah kita jumpa g bila aku selamat balik nanti. Harap korang semua bergembira selalu hendaknya. =)

Salam.


Mirul yang comel~ =)


Konvo!! =D
Ezad Nimo

22 comments:

aisya said...

hey
aku lok tgk gumiho ya, pa kes pulak kau yg dolok dari aku tok...

eZad niMo said...

haha, xtauk?? dari marek aku nangga ba. hahha. ketinggalan la kau ya :P episod brapa dh??

aisya said...

baruk 4.. lom gerak2 gk.. best ka?

eZad niMo said...

yah, nang lambat~ hahaha!

best aieh, sedih jak ba. huhuhu~
plg best part "Dubirubiruraffa~ Dubirubiruraffa~ Dubirubiru~ Dubirubiru~ Dubirubiruraffa~!" Hahaha! XD

aisya said...

tok polah ku mok sambung tok.. haha

HonEyBuNNy said...

gambar dulu & kini...he2

apik pehe said...

uih..no hal lah..lidi cakap suh nimo wat balik ikan terubuk satu

Betta sp said...

sekejapnya masa berlalu yer, da besor panjang

Anak Gemilang said...

knvo.. wah.. besttttttttttt

eZad niMo said...

sah:

haha, dah abis episode 13. da 3 episod gk, tp mls mok smbg. tghari tok mok g cnun dh, hehe :P good luck ngga sampe abis! hehe

eZad niMo said...

honeybunny:

hehe, kenangan tu. :P

eZad niMo said...

apik:

nak bawak g mana? nimo mmg kat srwk, x g sana pun. sian lidi, sabo ye lidi?? hehehe

eZad niMo said...

betta sp:

ha'a. 2 org dh kawen. cucu mak ayah pun ada sorg dh. cepat kan, x terasa. :)

eZad niMo said...

anak gemilang:

hehe, klak upload gmbr konvo k? tangga puas2 klak, hehehe :P

✿ n0ra ✿ said...

Akak suka tgk gambo lama2. Nostalgia semuanya ;)

PhotoGraphic said...

perghh!..gmbr kuning!..haha..nimo dh grad? cepatnya..

eZad niMo said...

nora:

hehe, itulah. kenangan tuuu~ huhuhu

eZad niMo said...

photographic:

hehe, gmbr lame oo? haha
bln 5 aritu grad. isnin ni baru nak konvo. hehehe~

aisya said...

nembiak kecik..
kali tok aku pulak yg tag kau.. ada award utk kau kat blog aku...

Toyin O. said...

nice picture.

eZad niMo said...

aisya:

wau, pemberi award~ thanks, klak aku amik. baru blt tok, nak rehat2 lok. hehe. adiah konvo ka? :P

eZad niMo said...

toyin o.:

thanks. =)