Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, June 23, 2009

Tag~

www.tips-fb.com

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
~ Handphone. Memang penting! Haha...Laptop, sbg backup je...

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
~ ABC Special...Sodap gitu..haha...

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
~ Di rumah je...

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
~ Wallahualam...Kita merancang, Allah yg menentukan...Harap-harap berkekalan sampai ke akhir hayat je la..huhuhu....

5. Adakah anda dilamun cinta?
~ Mungkin? Mane leh gtaw, hehehe...

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
~ Civic Center, Kuching, Sarawak..hahhaa...

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
~ Hidup bukan rahsia...kot? Tak ingat laa...huhuhu...

8. Apakah nama penuh kamu?
~ Nur Izzati binti Mohamed Omar.

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
~ Dua-dua pun senang...Syukur ngan ape yg ada, huhuhu...Ntah ape la yg aku merepek ni, hahaha...

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya
~ Seseorang? Siape ekk? Emmm....Kamu kot?? Ahakz! Ntah la...Jodoh la agaknya, hehehe....

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
~ Noraisah Ahamad @ Aisya @ Sah
~ Adeline Jelung @ Jagung @ Kitul
~ Shera Anyi @ Buntuk
~ Caroline Imang @ Tingak
~ Julia Yoummaccys Junis @ Kuda
~ Farida Gok @ Untut
~ Mariam Mohd Salleh @ Yummy
~ Noor Hamizah Mohd Laksemana @ Myezah

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
~ Kalo kat hostel, YUP!

~ Kalo kat umah, pakaian tertentu je...hehehe....

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
~ Tempat yang seronok...Hahaha....

14. Pelukan atau ciuman?
~ X.O.X.O. Gossip Girl..Hahaha...

16. 8 perkara yang amat saya gilai
~ Sms
~ Tgk cerita (Movie/drama)
~ Dgr lagu
~ Online
~ Main game
~ Sports (Bola - Softball, Volleyball, Ball3....)
~ Ganggu orang..Buli2...Sakat2..Gurau2...Kenakan org..Hahaha~!!!
~ Bergambar..Hehehhe...Pastu edit, kalo rajin...

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
~ Huhuhu
~ Boring =(
~ Ngegeh
~ Aiehh....

~ Sakit baa....
~ Malas ku eyh~

~ Mak, lapaa... / Mok makannn.....
~ Eee...Iboh camya baa....

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
~ Lagu2 Incubus
~ Bleeding Love - Leona Lewis / Jesse McCartney
~ Callin' U - Outlandish
~ Take A Bow - Leona Lewis
~ I Will Be - Leona Lewis
~ Lovebug - Jonas Brothers
~ Ternyata & Stay - Estrella
~ Angel Song - Strait Up

20. 8 orang yg kamu mahu tag ?

~ Haris @ rs

~ Aisah

~ Anna Zinnera @ Hana

~ Ijja QS

~ Nurul Nabila @ Bell

~ Huda


~ Sumer follower aku =)

~ Sapa2 je yg nak, sile2~


niMo

2 comments:

++harisu-sama++ said...

sampai ati kau tag aku -____________-
btw..ape rahsia2 lak pasal yato kau tuh?? wakaka!

p/s: kate nak wat tag kat blog aku tuh?

eZad niMo said...

nape? xblh ke aku tagged kau??
huhuhu...sedih~

hahaha...name pon dah rahsia, mane leh nak gtaw kau...
rahsia ttp rahsia...
wakakaka~!!!

owh...pasni la aku wat tag kau tu...
satu persatu...ilekk...
skrg aku payah nak on9 sgt, line buruk...
huhuhu~