Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, June 23, 2009

Scary Movie (Goat Version)

www.tips-fb.com


Hahaha. Kali ni aku saja je nak share video nih ngan korang. Tengok la, sian kat kambing nih. Sampai ati dorang wat kat die macam nih. Huhuhu.

Video nih aku dapat dari classmate aku, Keynote. Tadi die anta kat email aku. Dah bosan-bosan sangat, aku bukak je laa. Pastu dah tengok minatang tu macam tu, aku terus terfikir nak post entry kat sini. Cambez je, hehehe.

Moral: Jangan seksa minatang macam ni, sian kat dorang. Dorang pon nak berkawan gak, huhuhu.

nimo

14 comments:

++harisu-sama++ said...

huhuhu lawak tu memang lawak tp sian lah plak...mcm kene pulau jek huhu.
sapelah yg wat keje tak sinonok itu huhu. lucah!

eZad niMo said...

heyy...mmg lucah!
hahaha....tp btol la, sian dye...
cube kau, org wat kau cmtu...
msti sedih gler an???
haa...dorg ni, kijam sungguh ah...
hohohoho~

++harisu-sama++ said...

hahaha asal kau tnye aku??
cube kau bygkan tu kau lak..ape kau rase? haha *sesi balas membalas*

eZad niMo said...

tnye laa, supaya kau x mnyeksa minatang lg..hahaha...
ishh...mane leh tnye aku balek, ni dah mcurik soalan aku...xblh2~
*dendam x b'balas*

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah

mimie said...

KEJANG PERUT AKU GELAK..SIYES..

ABU LUQMAN said...

Assalamualaikum dan salam Ukhuwah.
Kesian pada kambing tu. Oh ya- boleh tak kirimkan klip video tersebut pada email saya. Saya nak cuba terbitkan dalam blog saya.

eZad niMo said...

wslm...blh...emm...
ape email ek?

eZad niMo said...

oo...membe aku gtaw, kambeng ni dah mati. ada masuk dalam paper aritu. uhuhu...

ABU LUQMAN said...

Assalamualaikum

Hari tu saya ada minta kirimkan klip video tu. Hari ni saya berikan alamat email saya >> juharinoor@gmail.com atau boleh layari blog saya www.abubasyir.blogspot.com

Jutaan terima kasih saya dahulukan atas kesudian mengirimkan klip video itu kepadasaya

Nabilah Husna said...

Salam

Bagaikan nak putus urat perut saya melihat klip ini

CiK ANiey said...

lawak nk mampos!!!
hahahaha..cian kt kmbing tu..xbrsalah lgsung..

adi said...

hahaha mula mula rasa seram gak lah tengok tetiba jadi lawak bila tengok 2 kali

eZad niMo said...

hahaha.. tu la pasal.. mula2 mmg nampak seram, ingatkan ada apa2 jadi.. tapi rupa2nya.... ish3...jahat tol.. tp mmg lawak la, sian kat kambing nih, huhuhuhu~