Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, June 23, 2009

Tag kelakar from Indonesia

www.tips-fb.com
Hahaha. Memandangkan Tag ni kelakar, so aku gelak la dulu. Hehehe. Owh, tag ni aku culik dari RS. Aku tengok dia buat mcm bez je, so aku pon nak wat gak la. Hahaha.

Kalo korang nak wat gak, amek je la ye. Tag ni memang kelakar. Kalo tak caye, korang cube la sendiri. Hehehe.

Nih hasil dari cubaan aku, jom check!

::YOUR REAL NAME::
~ Nur Izzati binti Mohamed Omar

::WITNESS PROTECTION NAME::
(mother and fathers name)
~ Dayang Suhana Mohamed Omar

::NASCAR NAME::
(first name of your mother's dad, father's dad)
~ Abdullah Mohamed

::STAR WARS NAME::
(the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name)
~ Izznu

::DETECTIVE NAME::
(favorite color, favorite animal)
~ Blue Cat

::SOAP OPERA NAME::
(middle name, town where you were born)
~ Izzati Miri

::SUPERHERO NAME::
(2nd fav color, fav drink, add "THE" to the beginning)
~ The Green Milo Nestum Ice

::FLY NAME::
(first 2 letters of 1st name, last 2 letters of your last name)
~ Nuti

::ROCK STAR NAME::
(pets name, current street name)
~ Madonna Permyjaya

::PORN NAME::
(1st pet, street you grew up on)
~ Siam Sealine

::YOUR GANGSTA NAME::
(first 3 letters of real name plus "izzle")
~ Nurizzle

::YOUR GOTH NAME::
(black, and the name of one of your pets)
~ Black Madonna

::STRIPPER NAME::
(name of your fav perfume, fav choc)
~ One Drop Toblerone

::WIZARD'S NAME::
(last 3 letters of mother's name, first 3 letters of current job, first 3 letters of your zodiac sign and last 3 letters of home street's name)
~ Anastulibaya

::PIRATE'S NAME::
(fav actor last name, your 'pet' name, fav actress last name, add "Captain" at the beginning)
~ Captain Toma Madonna rusli

Hahaha. Hampeh tol la. Banyak soalan yang aku xleh nak jawab ngan betol. Tak seronok langsung la tag ni, x kelakar pon. Uhuhu.

Ni sebab aku tak tau pun ape fav perfume aku. Bagi aku, janji bau dye sedap dah ok dah. Ahaha. Pastu yang fav choc pun same gak. Mane la aku taw, janji sedap d makan. Huhuhu. Then, yang fav animal aku letak skati jer. Pets tu pon, aku dah x ingat. Siam tu name kucing kami dulu, tp aku x sure ni yang pertama @ bukan. Pastu yang Madonna tu pon kucing kami yang dulu, cume die ni lambat g dari Siam. Hahaha. Tp kedua2 ekor kucing tu dah xde lg, hahaha. Skrg ni kami pelihara ikan je. Tu pon aku xtaw pe name dorang. Sblm ni ade ikan kitorang name die Cinderella, tp aku tgk mcm dah xde lagi je? Huhuhu. Kesian. Lagi, yang fav actor ngan actress tu pon aku xtaw gak. Actor tu aku letak je Ikuta Toma, memang minat pon. Tp actress aku letak Sheila Rusli, dah xterfikir name sape nak letak. Hahaha. Aku mane minat ngan pelakon2 ni, cukup la sekadar minat cerita dorang tu jer. Yang actor Jepon aku minat, tp xtaw sgt name dorang. Beruntung Toma dpt aku, hahaha.

Papepon, kalo korang terasa nak cube wat gak tag senget nih, korang buat je lar. Tak seronok langsung, uhhuhu.

niMo

5 comments:

++harisu-sama++ said...

wakaka..superstar name kau sgt best~ bajet klon madonna r,madonna indonesia hahaha!

dan pasal nama superhero kau kayak gue jak? wakaka~ *cakap indon sket :p*

eZad niMo said...

haha...dah kucing aku tu name madonna, padan laa...
wakakaka...

yg superhero tu psl ak pon suke mnum milo nestum gak, sedap ape...hohoho...
but my fav color is blue, it's not d same liao~
hahahha...

++harisu-sama++ said...

elehhhh...ngegeh~
aku minum milo nestum kau pon nak gak..

btw,nape name kucin anda itu madonna? *aku mmg eja kucin k*

eZad niMo said...

mane de...
sblm kau, aku mmg mnum mende tu..
bujat..hahaha...

Blogger said...

I've just installed iStripper, so I can watch the hottest virtual strippers on my desktop.