Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, June 9, 2009

Result

www.tips-fb.com
Waa.....!!!
Huhuhu...aku ngah neves...tp aku xder la neves...
Ape yg neves nye nih, aku pon xtaw gak...
Konpius2~(+_+)~
Hahaha...

Member2 aku ramai yg gtaw result kuar khamis ni...
Wah, aku dah xtaw nak buat ape...
Tiap ari aku g cek kat student portal...
Tp msh gak die umumkan psl asasi2 ape ntah...
Bengang tol...

Kalo blh, aku nak taw result aku skrg ni jgak...
Pastu pe2hal, xnak cter kat org...
(Tp nnti kompom aku cter gak tnpa d minta)
Hahahha....

Erm...dlm otak aku skrg dah t'pk dah...
Kenapa sem ni terasa cepat sgt ek??
Aku nak cti lame lg..xpuas ni...
Mane x nyer, byk lg xtvt yg aku plan x langsaikan lg....
Hajat aku nak main softball time cti ni pon x t'capai lg...(TT_)~
Huhuhu...
Pastu nti, mcmana agaknya result aku...
Aku takut pointer mnurun @ xsampai ape yg aku nak...
Aku jd mkin bingung...

Bile dh pk psl result, dtg plak hal praktikal mganggu pmikiran aku...
Minatang sekor ni lg wat aku bingung...
Mcmana agaknya nti....?
Risau plak...
Rumah sewa xsure lg...
Transport t mcmana plak...
Bile nak stat pektikel pun xtaw lg...
Isu psl mcm2 lg laa...
Xnak cter kat korg...
Biar korg t'tanya2...
Hahaha~!!!

Bile dah t'pk sumer tu...
Ntah mcmana otak aku leh mlencong g pk mende len...
Jaoh la plak arah tuju dier....
Sampai ke masa dpn dah...
Uhuhu~
Bagus la pmikiran aku nih...
Mkin maju ke hadapan dah...
Wahahha~!!!
Tgk2, aku dah start merepek dah...
Kuikuikui~

Pe2hal pon....
Aku nak wish GOOD LUCK kat korg sumer utk result kali ni...
Hope korg dpt capai pointer yg korg nak....
Aku pon same gak....
Yosh~!!!

~ijat~
~v(^_^)v~

4 comments:

++harisu-sama++ said...

honestly..aku takde rase nebes..xder rase cuak..ape nak jadik jadikalah.
x normalkah aku?! waaa~

p/s: kan aku dah cakap kau suke merepek~

eZad niMo said...

huhu..aku pon x neves...
tp kekadang terasa neves gak..tu pon x taw neves utk ape...
huhuhu~
kau mmg x normal..ahahahh..

p/s: kau yg suka merepek..hahaha...

++harisu-sama++ said...

hahaha! aku normal r! cuma saraf neves tuh putus...wakakaka!

p/s: kau lagi merepek~

eZad niMo said...

hahaha..oo..mmg btol2 xnormal la kau tu...
sian rs...
ptut la kau suke sgt merepek...huhuhu...
aku bg mkn kerepek pon kau xnak...
ape nak jd, haih~