Nak tau lagi? Meh klik :)

Monday, December 13, 2010

Jemputan ke Taklimat Program Latihan Pemerkasaan Keupayaan Siswazah (LPKS)

www.tips-fb.com
Assalamualaikum w.b.t.

Halo sekalian alam! Aku baru je dapat email dari Secretariat CBG pasal Perjumpaan Ketua Sekretariat Bersama Pemohon Program LPKS di Miri.

Sebelum ni aku da apply mende ni kat e-recruitment 22 September 2010 yang lalu, 3 bulan dah. Ni dorang jemput aku untuk menghadiri perjumpaan bersama ngan Ketua Sekretariat Program LPKS, bagi tujuan membincangkan hal berkaitan penempatan pemohon-pemohon.

Perjumpaan tu ari rabu ni (15 December 2010), jam 9 pagi kat Mega Hotel, Miri. Kena pakai formal lagi. Guna baju kurung la nanti, hoho. Aku sebenarnya tak tahu pasal pa sebenarnya program ni, apply je la. Sekarang ni pon aku bukan ada buat apa, so pegi je la. Lagipun mak aku soh g jugak tadi. Aku ada banyak masa free, so luangkan kat sini je la. Mane la tau program ni sangat berguna dan membantu bagi aku nanti, hehe.

Tu je la aku nak share ngan korang.

K, salam!

Sekretariat,
Program Latihan Pemerkasaan Keupayaan Siswazah,
Tingkat 11, Wisma Bapa Malaysia,
93502 Kuching Sarawak.
Tel: 082-445211 / 311541 / 446212
Faks: 082-311140 / 449490

LPKS,
Nimo =)

6 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

woo miri? jauhnyeeeee

eZad niMo said...

jauh dari neon, tapi dekat ngan nimo. haha =P

Muhammad Ridhwan said...

Tahniah atas graduation ktk baru2 tok! :D

Ktk nyambung gk lepas tok?

eZad niMo said...

muhammad ridhwan:

makseh, hehe. x, kmk mok keja. insyaAllah mun ada rezeki klak kmk mok polah PJJ jak.

Muhammad Ridhwan said...

ow, paduhal. keja sbg EHO?

eZad niMo said...

AEHO. EHO ya tggi glak pangkat. mun kmk ada degree blh la, hehe.