Nak tau lagi? Meh klik :)

Tuesday, December 28, 2010

Follower ke-1020

www.tips-fb.com
Dah capai 1k, wow~!

Assalamualaikum w.b.t.

Lama aku tak update blog. Dah nak bersara tak lama lagi, hoho. Ntah la, tapi dalam tahun depan akan kurang mengupdate blog dah, huhuhuhu.

Followers aku dah mencecah 1k, tapi aku dah tak aktif g. Kesian kat korang yang follow aku, tapi aku nak ucapkan bebanyak terima kasih sebab sudi follow blog aku yang tak mantap macam otai-otai lain. Blog aku nih simple je, pastu isi pun takde yang menarik. Tapi korang tetap nak follow. Bagi yang ikhlas n rajin mengikuti perkembangan aku, memang terima kasih banyak-banyak! Terharu aku, huhuhu.

Hari tu aku langsung tak buat entri pasal follower yang 1k ni kan? Teruknya la aku ni, uhuhu. Ni untuk tak menghampakan korang (macam la aku ni hebat sangat =P), aku buat entri ni. Tu pun kebetulan tepat follower yang ke 1020. Anda memang bertuah! Tapi maaf la ye, saya takde adiah nak kasi kat korang. Huhuhu. Aku hanya mampu nak promote blog anda dalam entri ni je.


Klik image ni kalo nak g kat blog dia.


Oo, follower yang ke-1020 yang bertuah tadi jatuh kepada saudari Imakasihdani. Tahniah!! Jom la usha usha blog dia, pastu follow la terus ye? Followers dia pun tak cecah 100 lagi, jom la kita support! Ramai-ramai kita dok pakat follow dia, kan best camtu =D.

Buat anda yang lain, teruskanlah follow saya k? InsyaAllah, saya akan update selagi mampu. Kalo dah tak dapat nanti, saya akan bagitau k? Thanks! =)


TestTest: Best jugak kan kalo dah sampai 1k followers, huhuhu. =P



1K,
Nimo

10 comments:

CIK IMAKASIHDANI said...

wah wahhh..terasa canteQ lak blog cik ima ni kan*perasan*..hahaha...dlu blog cik ima nih private..kihkih...anyway thanks dear :)

eZad niMo said...

oo, patut la. hehe. sama2. thanks tau sbb follow. rezeki la ni kna promote arini, hehehe :P

fadhdeela said...

bestnyer follower ramai..nak jugakk jgn lupa jd follower kita erkk hihihi

selipartoilet.blogspot.com

eZad niMo said...

hehehe, ramai tu nanti. semoga bjaya! thanks tao! :D

HAZWAN17 said...

peh ramai tu followers die sampai riban2 jeles2 ish3

eZad niMo said...

haha, amek la kalo nak. amek2~! :P

Muhammad Ridhwan said...

Hehe, congrats! :D

eZad niMo said...

haha, makseh :P

Miecyber said...

Tahniah....


Bila saya blogjogging $$$$$$.....

eZad niMo said...

thanks~ :)