Nak tau lagi? Meh klik :)

Sunday, June 12, 2011

Apa Ya?

www.tips-fb.com
Assalamualaikum w.b.t.!

I'm back! I'm back! Long story short, abang aku dah ada blog sendiri. Nama blog dia APA YA? Korang terjah la ramai-ramai, tapi kena paham cakap Sarawak la sebab abang aku guna bahasa Sarawak sebagai medium penulisan dia, hehehe.

Ni ha tuan punya blog APA YA? tu!

Jangan lupa follow blog dia keh, dia masih baru lagi. Biasa la, orang tengah cuti panjang, banyak masa terluang untuk blog (macam aku dulu-dulu jugak :P). Bak kata Encik Salleh Yakub, "i follow", hehehe.

Sekian, wassalam!

Adik sayang abang,
Nur Izzati :)

6 comments:

aisya said...

bah, tok aku follow..

mael said...

rupa2nya. hahaha. makseh.

eZad niMo said...

sah,

follow2, jgn x follow. haha~

eZad niMo said...

abg,

promote tok, sama2. klak abg blanja adik k? hahaha!

mael said...

kta tgk la sepa yg dh keja ho. yg keja la blanja.

eZad niMo said...

aku blm da keja gk :(