Nak tau lagi? Meh klik :)

Wednesday, June 1, 2011

Malware Detected

www.tips-fb.com
Assalam!

Adoi, semenjak dua menjak tiga menjak nih aku nyer blog dah kena serang ngan banyak virus (sebab aku tak dapat nak bukak page aku, ada kuar malware detected ni), tapi syukur baru arini dapat bukak. Agak-agak suma ni sebab aku dah lama tak bukak blog ke? Huhu, entah la. Tengok kat followers aku pun dah ramai geng-geng virus dengan gambar tak senonoh dah join aku, aduhh!!

Ok la, nak update tu je, haha. Kalau korang ada apa-apa tips untuk mengelakkan semua permasalahan yang dihadapi oleh aku sekarang ni, tolong-tolong la komen sini ye.

Thanks, adios! (dah macam format surat rasmi je :P)

Sincerely,
Nur Izzati

12 comments:

aisya said...

nek.. ada kawan blogger ku yg ada problem yg sama..

check tok..
http://adielasyahirah.blogspot.com/2011/05/kawan-baek-dalam-blog.html

mbiak sarawak juak.. mbiak engineering uitm samarahan mun x silap..

Muhammad Ridhwan said...

Lamak sik ngga ktk update blog. :)

eZad niMo said...

sah:

dah aku plh mcm d pdh nya tek, xda binatang ya, selamat dh blog aku, hehe~ tenkiu2~

eZad niMo said...

m. ridhwan:

hehe, lamak oo? xaktif gk dah :P

aisya said...

boh madah makseh ngan aku.. padah dgn org ya, adiela namanya.. hehe

eZad niMo said...

oo, tlg sampekan makseh aku ngan nya, segan la, hahaha!

aisya said...

pande juak kau segan owh.. padah jak la.. pa susah.. adehhh

eZad niMo said...

haha, xpala, makseh la, hahaha! tp masa aku cek guna langkah2 d berik nya ya, xda detect pn malware ya, memang bebas dh blog aku.

aisya said...

bagus la.. tp aku masuk blog kau lok okay jak.. xda pa2 pun..

eZad niMo said...

yala, ok dh nya, lega atiku, hehehe~

Syahirah Suhaili said...

yey..dah bgus da blog..mek dtg ctok..haha.. :D
mek follow ktk keyh..hehe

eZad niMo said...

syahirah:

bgs dah, hehe. makseh, kmk follow ktk juak~