Nak tau lagi? Meh klik :)

Saturday, June 4, 2011

She's Back!!

www.tips-fb.com
Assalam!!

Hahaha, she's back!! Tau tak sape?? Ni la aku nak cerita (tak panjang, pendek ja).

Ingat lagi tak aku penah post entri pasal Pengomen Tegar dalam entri yang lepas-lepas? Kalo tak ingat atau tak tau rujuk semula kat SINI. Haa, dapat dah?? Tu la kawan aku, Aisya namanya, hahaha. Dia ni pengomen tegar kat blog aku, pastu aritu dia dah delete blog dia. Sekarang dia dah kembali semula dengan wajah baru, jom tengok!

Blog baru si pengomen tegarku :P

Ni la wajah baru dia, dulu sorang-sorang je kat header, sekarang dah berdua dah, ahhaha, maju kawan! Kalo korang nak g kat page dia, klik kat SINI atau klik je kat gambar header dia tu ataupun korang klik je kat title entri ni (aku promote blog kau tok sah, bait nak? Hahaha).

Walaupun aku dah tak aktif lagi macam dulu dah sekarang ni, tapi dia tetap nak komen jugak, tu la tegarrrr namanya, hehe. Apa pun, thanks sebab dah kembali semula. Oh ya, kim salam ngan orang sebelah ya k? Hehehe.

Tu je la untuk ari ni, papai!!

Mok header baru juak eh,
Ezad Nimo

8 comments:

aisya said...

wahhhhhhhh...
terharu eh... orang sebelah balit kedah.. tinggal aku sorg2 jak kat sitok..

eZad niMo said...

haha, sian nya tinggal sorg2 jak. sah, apa masalah komen tok tek??

aisya said...

lepas aku tekan publish your comment ya ada kuar benda lain gik.. apa ntah

laman baca said...

Assalammualaikum, salam dari Jakarta untuk blogger Malaysia

eZad niMo said...

sah:

apa benda lain ya??gne rupa nya? kedak SUper 8 ka?? hahaha

eZad niMo said...

laman baca:

wslm~

aisya said...

apakah yg kedak super 8?

eZad niMo said...

alien ba, hahaha!