Nak tau lagi? Meh klik :)

Wednesday, September 4, 2013

Alamakkk!!!!

www.tips-fb.com
Assalamualaikum w.b.t.~ dan salam sejahtera semua~!!!

Hai, hai, hai~! Dah berkurun aku tak update blog nih, sebab tu title post ni Alamakk!!! (menjerit sambil kedua tangan di muka).

Hehe, rindu rasanya nak berblogging, tapi apakan daya masa mencemburui diriku ini. Maklum lah dah ada anak kecik sorang kan, fokus lebih kat anak ler, lagipun sekarang dah start kerja, so dapat bahagi masa sikit-sikit je larr.

Ni pun aku tak dapat nak taip panjang sangat sebab tengah tunggu abang aku balik dari sekolah, dia anta anak buah kitorang g sekolah pastu datang balik anta aku g keja ler~ hohoho. So, di kesempatan nih aku harap korang datang la selalu lawat aku kat sini, insyaAllah aku akan rajin update blog yang dah bersawang dan usang nih, hehehe.

Salam September semua~!!

Wasallam!

P/s: Thanks to Aisah Ahamad sebab ingatkan aku untuk update blog nih. K, bye~!

Peace,
Nimo!


4 comments:

aisya said...

kahkahkah. Update jugak tek..

eZad niMo said...

haha, mesti la :P

aisya said...

oit.. mun mok tuka template etc, wechat jak.. aku tgh rajin tok.. haha!

eZad niMo said...

oh, ok2. tggu aku free lok, hehe