Nak tau lagi? Meh klik :)

Sunday, February 26, 2012

Menghitung Minggu

www.tips-fb.com
Assalamualaikum w.b.t.

Salam sejahtera buat semua warga pembaca! Dah lama tak sapu billik ni, berdebu dah. Sawang dan labah-labah pun banyak dalam bilik ni, hohoho. Ni nak kemas sikit-sikit ja la, sian nengok terbiar macam tu ja.

Nak bagitau, aku sekarang dah hamil 9 bulan (36 minggu), tak lama lagi nak melahirkan. Huhu, tak sabar nak tunggu kedatangan orang baru. Minggu lepas dah scan, tapi doktor masih tak dapat detect jantina anak ni. Bagusnya anak aku, memang pemalu macam ayah dan ibu dia gak, hehehe. Tapi bagus la macam tu, baru surprise bila dia lahir nanti.

Asyraf pegang perut usunya, mok main ngan adiknya dalam perut ya, hehe~

Doktor bagitau berat baby ni lebih kurang dalam 2.5kg camtu, okay la tu kan? Berat aku pun dah naik sampai 13kg dah ni, hohoho~ Geram ja rasa bila baby gerak gerak dalam perut, rasa macam nak tangkap ja kaki / tangan dia ni. Dapat rasa lutut / siku dia yang kecik tu, huhuhu.

Okay la, dah tak tau nak taip apa lagi, nak rehat jap. Doakan semoga semuanya selamat, baby lahir dengan selamat dan sihat, ibu baby selamat dan sihat ja, amin~

Wassalam!

P/s: Anak buah aku (Mohamed Asyraf) baru tumbuh gigi pertama kat bahagian bawah, geramnyaa~

Orang bujang hensem baru tumbuh gigi satu dah pande bergaya, hahaha!

Menghitung hari,
Ezad Nimo

6 comments:

aisya said...

wah.. tumbuh gigi udahnya..

eZad niMo said...

aok, tajam gigi nya, hehehe.

aisya said...

mesti suka gigit anak tok.. haha

eZad niMo said...

yala, haha. kiut jak rupa gg nya, hahaha!

Malaysia Everyday On Sales said...

Hi there. It's a really interesting site that you have there and I really love the posts on your lifestyle blogging. And of course, you do indeed have an adorable kid :)

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback (under *SuZurAn*) to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon.

Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)

Cara Pemesanan said...

lucunya....pgen cepet-cepet puna anakkkk !