Nak tau lagi? Meh klik :)

Saturday, September 18, 2010

Beautiful Blogger Award

www.tips-fb.com
Salam!

Sebenarnya dah agak lama award nih, 22 March 2010 yang lalu. Mak aihh, dah 6 bulan kot?? Huhuhu. Maaf ye light of happiness, saya lambat sangat nak amik. n_n"

Okai, macam biasa la kalo dah dapat award tuh kena la bagi kat membe len plak. Pastu kena lagi jawab soalan-soalan yang diajukan. So, kat bawah nih perkara-perkara yang beta perlu lakukan.

1. Thank and link the person that gave you the award.

~ Terima kasih yang teramat kat saudari light of happiness sebab sudi bagi award nih kat ana. Walaupun dah 6 bulan tak dituntut, tapi masih excited lagi nih. Hahaha. Thanks a lot! :D

2. Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic.


3. Contact said blogs and let them know they've won the award.

~ Tahniah, anda sekalian telah memenangi award yang tak seberapa dari beta nih. Hahaha.

4. State 7 things about yourself.

~ Kecik dan pendek. Sebab tu aku nih macam budak kecik, kott? Hehehe :P

~ Suara kecik dan halus. Sampaikan ada membe aku panggil aku Doraemon. Sabo je laa. Tak sama pon dengan sora doraemon, huhuh!

~ Banyak cakap, suka loyar buruk! Huhauhauhua!!! Mesti korang letih kalo dah dengar aku cakap :P. Tapi bukan jenis cakap yang suka buat ketupat arr. Jangan salah paham, kuikuikui~

~ Suaraku sumbang kalo menyanyi, syukur~ :)

~ Hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong. Hahaha, betul ke?? Hehehe. Hidungku dah senget, patah akibat tertikam ngan bola softball. My mistake, tak alert time nak sambut bola tuh. Leh g nak termenung kejap & pikir sesuatu yang lain. Haha, lawak sungguh! XP

~ I'm engaged! Hahaha, best kan?? Alhamdulillah, syukur. :)

~ Aku nih pemalas gak orangnya. Hohoho. :P

Sekian :)

Award by,
Nimo

6 comments:

light 0F happiness said...

syukran sudi post award ni :)hehe
dah bertunang ye? Alhamdulillah.. muka comel lagi ingt masih study :)

apik pehe said...

wahhh..ramainyer nk kena tag..hehe..nanti apik wat yer..
skang ni masih belom berkesempatan lg..thanks nimo..

Firol said...

TERIMA KASEY

eZad niMo said...

light of happiness:
sama2~ :D
Alhamdulillah~ ye, baru jugak.
dah abis study bln 5 aritu, ni tggu konvo g ujong thn nti. tgh mcari keja skrg :) hehehe.

apik:
hehe, sama2~
xpe, take ur time. kalo dah bosan xtao nak post apa, leh post entri nih. haha.

firol:
sama2~ :D

fareeza mukhris said...

thanks for the award
hehe
baru sekarang nak ambik
bz skit
thanks anyway
:)

eZad niMo said...

fareeza: hehe, xpe. sy dulu pun camtu gak. take ur time. hehehe :)