Nak tau lagi? Meh klik :)

Thursday, April 2, 2009

aKu yg nGah kebingOngAn~(+_+)~uWaaa!!!

www.tips-fb.com
huhuhu....

waa~ mmg bingong yg t'amat sgt larr~~
dah lar proposal aku neh x siap lg...
due date plak xlame lg...
dh tu test pon bderet...
sato ape pon aku x study lg...
pheh~ mmg naya aku~(+_+)~

then, aku pon sato gak....
pesal lak aku xnak merajinkan diri nyh...
haih, kepelikan plak aku....
mmg aku nyh jenis org yg xder keinsafan @ ksedaran lg kot??
huhuhu~ sedey2~(TT_)~

dh r kpala wa ngah fenin nyh...
dh nk meletop mcm bom atom kat mane ntah, aku pon xtao...
hohoho~ skati jek aku nyh merepek kan...
hehehe~

tgk la nyh....
skrg pon aku msh ada masa g nak layan blog nyh...
kan ke elok kalo aku memartabatkan masa yg ade skrg nyh utk wat proposal yg mbosankan tuh...
xpon, elok aku tdo jek sbb mata pon dh ngntok nyh...
huhuhu~

tp kan, aku nk citer ckit...
esok kmi sekelas g swimming pool....
jgn jeles, wahahaha~
aku excited sbb aku dh pandai berenang
hohoho~

pheh~
mcm xplu jek aku cter sumer nyh skrg...
emmm.....
paper pon, esok aku gtaw la kat korg pe jd ngan aku kat swimming pool tu...
adakah aku akan terjun ke dlm pool tu??
adakah aku akan berenang dgn bebas n gumbiranya???
tak pon, adakah aku akan tenggelam???
ataupon aku mls nak terjun...
juz dok tepi n tgk jek dak2 kelas aku berenang2 sakan???

huh~ mmg byk psoalan nyew skrg....
apa2 pon....
kte tggu n lihat jek apa yg kan tjadi besok....
jgn risau, aku akan gtaw...
hohohoho~

ok larr....
nak tdo dah...
mlm pon dh mkin siang nyh...
(aku pon xphm, wahahaha!!!)

ok2,
aku blah dlu weyh~
ja mata!~
oyasumi nasai~(^_^)v~

2 comments:

harisu-sama said...

haha..suke merepek..mesti sebab kau dah mamai bjaga lewat sgt~
btw..wa pun proposal lom enggak siap juak~~ (campuran bahasa)

eZad_nimO said...

ye larr...dh bende2 merepek tu merupakan keistimewaan aku..nak wat mcm mana...
hahhaha!!!~ apaka?
emm..pelik la ko tok....
bahasa apa ya? xdpt detect larr...
mcm org indon yg tsesat d tmpt org bangla jak..
wahahha~