Nak tau lagi? Meh klik :)

Thursday, October 14, 2010

Oktober Menjadi Saksi

www.tips-fb.com
Salam.

Kali nih just nak share sikit je. Tak banyak yang nak diperkatakan. Cuma nak share, Oktober menjadi saksi akan kehadiran diriku di dunia ini. :) Maknanya, hari lahir aku larr, hehehe. Tapi bukan arini larr, dah lepas dah. Tanggal bipp bippp aribulan aritu. Hahahaha. :P

Tahun nih sunyi sikit lar sambutan, tapi happy gak sebab ada gak sambut. Thanks to my family, i'm so happy during my birthday celebration. Although it is simple, but i'm very thankful for that. I love my family~ <3 Dan tak lupe gak wat insan yang tersayang dan tercinta. walaupun jauh di mata, namun tetap di hatiku. Hehehhe. Love him so much! <3

Yupp, umurku dah mencecah 21 tahun. IC tak tukar g, hahahha.
Rasanya tu je la kot? Dah tak tahu g nak merepek pe kat sini. Hehehe. Oo ya. Wat member-member yang nak final exam kat UiTM nun di sana, good luck ea. Hope korang leh wat yang terbaik pastu dapat result yang gempak seyh~ hehehe. :)

End of my entry for today. Simple saja.

Sekian, trimas~!

Birthday girl,
Nimo-chan~
V^____^V

2 comments:

Said Saiful Fazli said...

hyeee~~~
sy blogger bru..
free2 nnti singgah blog sy k~

eZad niMo said...

insyaAllah, nti sy singgah.
thanks sudi singgah sini.
slmt berblogging!! :D